Bureaulampje

Nu thuiswerk steeds vaker wordt gestimuleerd en getolereerd, is het hoog tijd om je bureau thuis netjes in te richten. Waarom maak je er geen gezellige plek van waar het fijn is om te werken. Gegarandeerd dat je beter gaat presteren en dat je met minder stress door je werkleven gaat. Nog al te vaak zien we bureaus die meer weghebben van een donkere bunker dan van een aangename werkplek. Cruciaal in het bevorderen van je prestaties en het opsmukken van je bureau is het bureaulampje. Eerlijk… het is het eerste object waar je best werk van maakt als je efficiënter aan de slag wilt gaan in je bureau.

Waarom een bureaulampje kiezen?

Het is zoals het is… licht doet leven! Er is geen activiteit ter wereld waar licht geen belangrijke rol speelt. Of het moest misschien een spookhuis zijn. Of je nu thuis aan het werken bent, op je laptop zit te tokkelen op kantoor, indoor zit te trainen op je fiets of een boek aan het lezen bent in de zetel… altijd zal er een lichtbron aanwezig zijn om je de nodige zichtbaarheid te geven. Een bureaulampje is in dit geval een welgekomen partner die je het leven heel wat aangenamer en eenvoudiger zal maken.

Licht verlicht en bevordert je prestaties

Licht is gewoon een zeer belangrijk element in het presteren van werkende mensen. Het gaat ervoor zorgen dat taken, projecten en teksten beter gezien, geanalyseerd en verwerkt kunnen worden. Op het einde van de rit zal dit betere resultaten opleveren. Een bureaulampje heeft hierbij het grote voordeel dat het zeer specifiek kan gericht worden op plekken waar je het op dat moment nodig hebt. 

Een zegen voor je ogen

Naast het bevorderen van je prestaties zijn er ook gezondheidsredenen om voor een bureaulampje te kiezen. Door bepaalde zaken bij te lichten, ga je de ogen meer rust gunnen en minder stress geven. Dit heeft niet alleen op korte termijn grote gevolgen (je zult op het einde van de dag minder vermoeid zijn), maar ook op de lange termijn. De lange termijneffecten van onvoldoende of verkeerd licht zijn een vertroebeld zicht, een verminderd zicht en in sommige gevallen kan het zelfs leiden tot gedeeltelijke of gehele blindheid. Je kunt het dus maar beter goed aanpakken als je nog lang van je ogen wilt genieten. Een bureaulampje op maat is daarom cruciaal.

Het oog wil ook wat

Tot slot is er nog het esthetische aspect. We haalden het al eerder kort aan, hoe leuker en aangenamer je werkomgeving hoe efficiënter en sneller je alle taken zult afwerken. Ook je creativiteit krijgt een boost als je in een inspirerende en opgewekte omgeving aan de slag gaat. Met een aanbod aan bureaulampen dat vandaag de dag zo goed als oneindig is, vind je ongetwijfeld een bureaulampje op maat dat naadloos bij je interieur en smaak aansluit. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *